DUYURU!

02 Kasım 2018 Tarihinde Eklendi 93 Kez Okundu

4 Kasım 2018, Pazar günü ilçemizde gerçekleştirilecek Veloturk Gran Fondo Çeşme bisiklet yarışları sebebiyle 07:30 – 13:30 saatleri arasında, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) 10.10.2018 gün ve 2018/760 sayılı kararı gereğince trafiğe kapatılacak ya da kontrollü şekilde trafik akışının sağlanacağı yollar aşağıda belirtilmiştir.

Duyurulur...

Çeşme Belediye Başkanlığı

• Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden Çeşme Marina Kavşağına kadar olan bölümde 07:00 - 15:00 arası trafik akışı gidiş istikametinde tek şeritten geliş-gidiş olarak kullanılacaktır.

• Çeşme Marina kavşağından Çiftlik Mahallesi istikametine giden yol 07:45 - 10:00 arası komple trafiğe kapatılacaktır.

• Çeşme Migros Kavşağı’ndan eski Ovacık yolu üzerinden otoban bağlantı yolu menfez altından geçerek Alaçatı Mahallesi (Delikli Koy ve Bedir Halk Plajı yolu) istikametine giden bağlantı yolu 08:00 - 11:30 arası komple trafiğe kapatılarak trafik akışı kontrollü sağlanacaktır.

• Alaçatı Port yolu otoban köprüsü altından Çamlık yol üzerinden Ilıca dört yol kavşağına kadar gidiş istikameti 08:30 - 12:00 arası trafiğe kapatılarak, trafik akışı geliş istikametinden geliş-gidiş olarak kullanılacaktır.

• Şahin Tepesi Mevkii’nden (Shell Benzinlik önünden) Çeşme Marina kavşağına kadar olan İzmir-Çeşme yolunun gidiş istikameti 10:00 - 13:30 arası trafiğe kapatılarak, trafik akışı geliş istikametinden geliş-gidiş olarak kullanılacaktır.

• Şahin Tepesi Mevkii’nden (Shell Benzinlik önünden) Şifne Mahallesi yolu üzerinden Ildırı Yolu Çayağzı Mevkii’ne kadar olan yol 08:30 - 13:30 komple trafiğe kapatılarak trafik akışı kontrollü sağlanacaktır.