ÇOÇUK FİLMLERİ ŞENLİĞİ
İzmir Büyükşehir Belediyesi yarıyıl tatiline çıkan çocukları 30 ilçede ücretsiz film gösterimleri ile buluşturuyor. Çocuklarımızın kaliteli zaman geçirmeleri amacıyla birbirinden güzel beş filmden oluşan ve 30 ilçede gösterilecek renkli bir program hazırlandı. Büyükşehir Belediyemizin hazırlamış olduğu bu program kapsamında, Çeşme Çakabey Kültür Merkezimizde 25 Ocak (Cumartesi) günü saat 12:00’de “Can Dostlar” ve saat 14:30 “Kral Şakir Oyun Zamanı” filmlerinin gösterimi gerçekleştirilecektir. Tüm çocuklarımızı ücretsiz gerçekleştirilecek olan film gösterimlerimize bekliyoruz...

Birim Yöneticisi

Fatma AYYILMAZ

Telefon: 0 232 712 66 32
Faks: 0 232 712 04 22
E-Posta: fatma.ayyilmaz@cesme.bel.tr

Organizasyon Şeması

Görev ve Yetkileri

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Görev ve Yetkileri dosyası için lütfen Tıklayınız

Kamu Hizmet Standartları

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Kamu Hizmet Standartları dosyası için lütfen Tıklayınız

İş Akış Şeması

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Aya Haralambos Kilisesi Kiralama için Tıklayınız

Masa Sandalye Taleplerinin Karşılanması için Tıklayınız

Yaz Spor Okulları için Tıklayınız

Sportif Turnuva Düzenleme için Tıklayınız

Belediye Tarafından Düzenlenen Kurslar için Tıklayınız

Asker Ailesi, Aile Yardımı, Üniversite Öğrenim Yardımları için Tıklayınız

Amfi Tiyatro ve Düğün Salonu Kiralama için Tıklayınız

Spor, Eğitim, Dinlenme Tesisleri, Sergi ve Kültür Salonları Bakım Süreçleri için Tıklayınız

Evlendirme Memurluğu

Nikah Akdi İşlemleri için Tıklayınız